Uw woning veilig en scherp aankopen

Met internet kunt u uitstekend zelf op zoek naar een andere woning. Dit betekent echter niet dat u geen professional kunt gebruiken bij de aan koop van de woning die u op het oog heeft. Indien u een woning wilt kopen dan doet u zaken met de makelaar die de verkoper vertegenwoordigt en dus de belangen van de verkopen behartigt.

Ons uitgangspunt is het professioneel begeleiden van kopers bij het nemen van een grote financiële beslissing. De makelaar kijkt niet emotioneel maar uitsluitend rationeel naar de woning. Daarnaast neemt uw makelaar u veel werk en zorgen uit handen. Aankooptrajecten waarbij een aankoopmakelaar is betrokken, worden bovendien vaak sneller afgerond. Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan u dus vele euro's besparen.

Uw belangen staan voorop
Een woning op het oog? Schakel ons in voor de aankoop. Wij behartigen uitsluitend de belangen van de koper, dus uw belangen, bij het aankooptraject! U ontvangt begeleiding bij bezichtigingen, een eerlijk advies over een reële koopprijs en beoordeling van de bouwkundige staat. Ook begeleidingen wij u bij de onderhandelingen en alle aspecten tot en met aan koop, juridische zaken en afhandeling bij de notaris. Het inschakelen van den Hartog Makelaardij bij de aankoop van uw woning betekend voor u gemak, zekerheid en voordeel.

Een vaste contact persoon
Bij ons heeft u een vaste aankoopmakelaar, ondersteund door onze binnendienst. Wij hebben inzicht in de details bij de aankoop van een huis. Wij informeren u graag op welke wijze wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Loop eens binnen of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaken.

Woning van de maand