Een taxatie aanvragen bij den Hartog Makelaardij

Via den Hartog makelaardij kunt u ook een door alle geldverstrekkers geaccepteerd en scherp geprijsd taxatierapport aanvragen. De taxateur taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Vastgoedcert
De makelaar taxateur, van den Hartog makelaar staat ingeschreven in het register van VastgoedCert, een voorwaarde om een door de bank erkend taxatierapport te kunnen uitbrengen.

NWWI
Wij zijn tevens aangesloten bij het NWWI. Dit is een keurmerk voor taxatie en heeft als doel om de betrouwbaarheid en deskundigheid te verhogen. Voor een hypotheek met NHG heeft u een NWWI rapport nodig. Een taxatierapport wordt ook gebruikt voor de bepaling van de werkelijke waarde van de woning in het geval van bijvoorbeeld echtscheiding, erfenis of gewoon om zeker te zijn van de overwaarde van uw woning. Hoe dan ook in alle gevallen bij ons aan het juiste adres voor een gedegen taxatierapport dat wordt geaccepteerd door alle geldverstrekker in Nederland.

Vrijblijven aanvragen!
Den Hartog Makelaardij vertelt u alles over de verschillende mogelijkheden en scherpe prijsstelling. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Woning van de maand