Uw woning goed en snel verkopen

U wilt uw huis verkopen. Voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden. Een woning verkopen gaat altijd gepaard met emoties. Die horen erbij. Toch wilt u zeker weten dat u ook de juiste zakelijke beslissingen neemt. Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet, vanaf het eerste gesprek tot en met de afwikkeling bij de notaris.

De markt en de juiste prijs

Een goede makelaar weet onder alle omstandigheden wat potentiële kopers willen, hoe zij zoeken en wat zij bereid zijn te betalen. Dat is maar goed ook, want in de huidige markt is de juiste vraagprijs essentieel.

Verkopen met aandacht
Bij ons kunt u rekenen op een actieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Uw wensen en verwachtingen spreken we vooraf tot in detail door. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we een compleet beeld krijgen van uw woning om de meest effectieve verkoopstrategie te bepalen. Ieder verkoopargument wordt in woord en beeld benadrukt bij de presentatie van uw woning.

Standaard professionele fotografie
Het is bewezen dat een professionele en aansprekende woningpresentatie aanspoort tot koop. Daarom ook behoort professionele fotografie, een uitgebreide kopersgerichte verkoopbrochure en de inzet  van social media tot onze totaal aanpak. Wij werken hierin samen met Topr uit Arnhem.

Kennismaken
Wij hebben inzicht in de details bij de verkoop van een huis. Wij informeren u graag op welke wijze wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Loop een binnen of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Woning van de maand